lørdag den 27. juli 2013

Paris here we come

Hej alle sammen.
Jeg er lige kørt fra Nice til Paris. Vi bor på et hotel og min kusiner og moster er kommet fra DK med en  bus. Jeg glæder mig til at opleve Paris for anden gang. Denne her gang skal jeg oppe i Eiffeltårnet og se udsigten derfra, jeg er helt spændt. Jeg skal til Disneyland, tage en masse billeder og self skal jeg ud og shoppe! Der kommer også en vlog fra Paris, min vlog fra Nice er ved at oploade på youtube. Håber i har det godt.
Knusss

onsdag den 24. juli 2013

Faldskærms spring

Hej alle sammen.
Det er virkeligt skønt her i Frankrig, vejret er virkeligt godt 26+ grader. Jeg er blevet dejlig brun. I Nice som er den by jeg er i, har byen den smukkeste strand. Der er en dejlig udsigt og det er noget meget rent blåt vand.
Ved strandet kunne man prøve fladskærms sejling, hvor man er oppe i en fladskærm og bliver sejlet rundt med en båd. Det prøvede jeg og min familie. Det var virkeligt fedt, man kom rigtigt højt op.
Der var en fantastik udsigt ud til den fine by. Det var som om man kunne flyve, det er virkeligt en oplevelse jeg ikke glemmer. Jeg sad oppe i fladskærmen med min mor og kusine og vores fladskærm havde en rigtigt sød smiley. Og alle eller de fleste franskmænd er super søde og venlige. Jeg håber i nyder ferien fuld ud. By the way det er min far der har taget de her dejlige billeder.

                                       Knusss














mandag den 22. juli 2013

10 ting

Hej alle sammen.
Jeg har siddet i en bil i 2 dage og klippet denne fine video sammen til jer. Den kunne dog først komme ind nu, fordi jeg har internet nu.
Men den handler om 10 ting man kan lave i en bil, når du keder dig. Jeg lavede enlig selv mange af tingene, da jeg sad i min fars bil.

Knusss

FINALLY!!

Hej alle sammen.
Jeg har siddet i en bil i to dage og er nu enelig nået frem til Nice i Frankrig. Jeg har kørt forbi Tyskland, Schweiz, Lichtenstein, Italien og endelig er jeg nået frem til Frankrig. Vi ankom klokken 02:30 og fik først vores lejlighed 20 min senere. Men vi kom endelig! Jeg tog et bad og skiftede til nattøj og så sov jeg bare. Idag skal vi bare ud til stranden og chill'e lidt og måske shoppe lidt. Men vises derude der kommer meget snart en video op som hedder "10 ting du kan lave i en bil"

Knusss

søndag den 21. juli 2013

Dejlig udsigt!

Udsigt fra mit værelse.

Lavet af Tommy.

Hej alle sammen.
Igår klokken 21:00-22:00 tiden ankom jeg til det tyske hotel zur mühle, efter at ha køret i 10 timer. Idag skal jeg videre til Nice over i Frankrig så det vil sige 10-11
timers kørelse mere. Men det er nu meget dejligt at vågne til den her udsigt.
Håber i alle har en god ferie.
Knusss