fredag den 2. august 2013

On my way to Norway

Hej alle sammen.
Jeg sidder og venter på færgen til Norge. Jeg skal til min onkels bryllup, og se min familie i Norge for første gang. Jeg glæder mig rigtigt meget. Jeg vil prøve at tale dansk med dem, så de snakker norsk tilbage. Jeg vil se om jeg kan høre hvad de siger. Jeg skal være i Norge i 4 dage. 
Knusss



torsdag den 1. august 2013

Home sweet home

Hej alle sammen.
Jeg kom hjem igår og var rigtig glad for at se min bløde seng. Der var dog meget tøj jeg skulle pakke ud.  Jeg er i gang med at lave to videoer til jer. "Frankrig vlog del 2" og "Frankrig haul". Men idag skal jeg til Norge og være der i 3 dage. Skriver lige et lidt dybere indlæg om Norge.

Knusss

Disneyland!

Hej alle sammen.
Søndag den 28 august var jeg i disneyland. Det var rigtigt fedt der inde og de havde meget sjove og vilde forlystelser. Jeg prøvede så mange ting jeg kunne nå, for der var meget lang kø ved nogle af forlystelserne og disneyland er virkeligt stort. Der var et sødt disney parade med mickey og co. Jeg var der inde med min forældre, bror, mostrer, kusiner og fætter. 
Her er der nogle billerder derfra.
                                       Knusss


                                     



  









tirsdag den 30. juli 2013

Frankrig vlog del 1

Hej alle sammen.
Sorry den manglende tekst på bloggen, men jeg har ikke haft internet. Derfor kom min video "frankrig vlog del 1" ikke ind. Men den er inde nu på min youtube kanal LittleFashionDiary1. Den handler om mine 5 dage i Nice og hvad jeg gik og lavede. Den hedder del 1 fordi del 2 kommer til at handle om min tur rundt i Paris. Jeg laver del 2 lige så snart jeg er i Danmark.


                                         Knusss