tirsdag den 3. september 2013

Stopper



Hej alle sammen. Jeg ved godt at jeg ikke har været på bloggen det sidste stykke tid. Men jeg kan ikke motivere mig selv til at blogge for jer mere dsv. Så jeg stopper med at blogge. Jeg sletter min blog om 2 uger så folk ved at min blog ikke er der mere. Jeg får mange lektier for og har derfor ikke noget interessant at skrive om. Med mindre i kan lide at høre om tal?.. ej hehe xD. Men det var fedt at skrive for jer i de her 2 måneder jeg har skrevet. Jeg ville bare se om det var noget for mig men det var det ikke. Jeg syntes at det er lidt federe at lave youtube videoer, sætte billeder op på instagram og skrive opslag på twitter.

Jeg laver stadig youtube videoer så abonner på mig : LittleFashionDiary1og husk når jeg får 70 abonnementer laver jeg en giveaway på min youtube kanal.

Os følg mig på instagram for at se min hverdag i billder : @swaggiechelle jeg er meget aktiv på instagram så bare følg og like mine billeder jeg liker muligvis tilbage.

Jeg skriver ikke forfærdelig mange opslag på twitter men jeg skriver da noget. Jeg har det dog mest for at følge mine idoler (One Direction og Christopher), youtubere, facebook bloggere, modeler, kendte og self mine venner og veninder. Men følg mig da alligevel : @swaggiechelle

Knusss alle sammen ha det godt faaarveeeel<3