lørdag den 24. august 2013

Ømborgen+fødselsdag

Hej alle sammen.
Idag har en af mine bedste veninder "Emily" fødselsdag. Hun bliver 13 år og i morges ringede jeg til hende og sang fødselsdags sang. Fra mig har hun fået 1 biografbillet til "One Direction This is up 3D" og hun skal self ind og se den med mig.
Idag var jeg også ved Ømborgen hvor der var en masse fra den sommerlejr jeg tidligere har skrevet om. Nogle af mine veninder skulle danse i en traditionel vietnamesisk kjole, de var rigtigt gode. Jeg snakkede også med en masse fra de andre byer (Svendborg, Esbjerg, Odense; Aalborg osv.) Der blev også givet en masse krammer. Jeg fik dog dsv ikke taget særlig mange billeder fordi jeg ikke havde særlig meget strøm på min mobil og jeg ville hellere være social.
Men det var en rigtigt hyggelig dag.

Knusss Michelle

fredag den 23. august 2013

FAR!

Hej alle sammen.
 Igår havde min skønne far fødselsdag. Han blev 43 år. Han inviterede os ud og spise på en lækker sushi restuarant. Det var virkeligt lækkert. Min bror og jeg vågnede også virkeligt tidligt og fandt et youtube mix på fødselsdags sange. Vi satte den til og gav ham sin gave. Han fik 2 par bukser og 3 par sokker. Det var rigtigt hyggeligt.
Knusss Michelle


 







torsdag den 22. august 2013

Jep så blev jeg endelig færdig med min room tour. Håber at du kan lide den.
Knusss Michelle

onsdag den 21. august 2013

Room tour very soon

Hej alle sammen.
Mange har spurgt ever en room tour og især min veninde Maria fra Esbjerg (hun ville gerne have æren) også self alle jer der følger min youtube kanal vil gerne se mit værelse. Jeg har filmet mit værelse og vil så gå igang med at redigere mine optagelser imorgen. Jeg håber at i kommer til at kunne lide mit værelse og måske få lidt inspiration af det.
Knusss Michelle

tirsdag den 20. august 2013

Sommerfugle!?

Hej alle sammen.
Da jeg var nede i Frankrig skulle vi til sådan en park. Jeg tog nogle billeder på min fars nikon camera. Og pludselig kom der en sommerfugl og samme sig på min kasket. Min bror sagde at jeg skulle sidde stille så han kunne tage nogle billeder af det (billed 1 og 2 er taget fra min brors mobil). I følge min bror giver sommerfugle held, så jeg har vel held nu? Haha ej tror ikke rigtigt på det, men syntes nu det var ret nice at der kom en sommerfugl og satte sig på min kasket.
Knusss Michelle



søndag den 18. august 2013

Leopard negle

Jeg ordnede mine negle igår, så jeglavede også en tutorial på det. Mine kusiner var der også så der kommer måske lidt baggrund støj, men har prøvet at gøre det hurtigere. Men min kusine Zandra har været så sød at hjælpe mig. Jeg håber at du kan lide den.
Knusss Michelle