fredag den 9. august 2013

Tivoli Friheden

Hej alle sammen.
Igår (torsdag den 8. august) var jeg i tivoli friheden med min bedste veninde Caroline. Det var rigtigt fedt og vi fik set hinanden igen efter virkelig laaanag tid. Vi snakkede om en masse ting og fik grinet en masse. Det var så dejligt at se Caroline igen <3
Idag (fredag den 9 august) tager jeg til tivoli igen med Maria og Rikke. Vi tager derind fordi vi gerne vil se dejlige Christopher der skal spille OMG glæder mig!! :-O <3
ps. Er mega stor fan af dejlige Christopher Lund Nissen OMG dør når jeg ser ham :-O <3
(sorry mine mange smileys)
Knusss Michelle



onsdag den 7. august 2013

Frankrig vlog del 2 med fails


Hej alle sammen.
Så kom min frankrig vlog endelig ind. Så her er den. Håber at du kan lide den. Den handler om min tur fra da jeg var i Paris. Den har taget virkelig langtid at redigere så derfor kommer den meget sent ind, men håber at det er okai. Nyd ferien inden den slutter.
Knusss Michelle

Amazing!

Hej alle sammen.
Jeg sidder tit på youtube og høre forskellige covers. Så fandt jeg den her drenge Daniel J som virkelig er god til at synge, så tjek ham da lige ud og abonner hvis du vil.
Frankrig vlog del 2 er snart færdig og jeg oploader den meget snart.
Knusss Michelle

tirsdag den 6. august 2013

Frankrig haul

Hej alle sammen.
Her er min frankrig haul video. Håber du/i kan lide den. Den handler om hvad jeg har købt af forskellige ting nede i frankrig.
Knusss

mandag den 5. august 2013

Ude godt hjemme bedst

Hej alle sammen.
Jeg er endelig hjemme og kan skrive blog og redigere videoer til jer. Jeg skulle så meget her i ferien. Jeg beklager simpelthen at jeg ikke har skrevet noget eller lavet videoer, undskyld. 
Det var rigtigt hyggeligt i Norge. Min norske familie er virkelige venlige. Vi spillede meget kort spil. Vi spillede uno med de norske regler. Deres regler var ret kompliceret. Vi spillede næsten i 2 timer ude at blive færdig, men det var rigtigt sjovt. 
Omgivelserne i Norge er rigtig smuk, der er mange bjerge og mange store træhuse, utroligt smuk. 
Jeg må ærlig indrømme at jeg har savnet mit hus. Efter at været væk i omkrig 3 uger (2 uger i Frankrig, 5 dage i Norge). Det bliver dejligt at være hjemme igen.
Håber i alle har det godt.
                                         Knusss